Actieve en passieve recreatie voor groepen en het individu

Concert 18 maart 2018 Allegria in Concert!

Allegria is een enthousiaste club van 4 muzikanten die in 2 sessies van een uur de allergrootste hits spelen van o.a. Neil Diamond (“Solitary Man”/ “Sweet Caroline”), Adèle (“Make You Feel My Love”), Sting (“Fields Of Gold”), Moody Blues (“Nights In White Satin”), Simon and Garfunkel (“Bridge Over Troubled Water”), en... CCR (“Looking Out My Backdoor”/“Bad Moon Rising”), Buddy Holly (“It Doesn’t Matter Anymore”/“It’s So Easy”) en Neil Young (“Heart Of Gold”). Deze nummers worden afgewisseld met door Simon van ‘t Hoff bewerkte en virtuoos vertolkte Klassieke-, Jazz-, Pop-, Boogie Woogie- en Blues songs, wat het concert zeer afwisselend maakt. Voeg daarbij een flinke dosis humor, enthousiasme en prachtige zang en de beschrijving van “Allegria in concert” is compleet!


Allegria speel in twee sessies van een uur de allergrootste hits!

Zondag 18 maart 2018

15:00 uur start concert. Zaal open vanaf 14:30 uur.

Entree: €10,- Dit bedrag gaat grotendeels naar de artiest


Reserveren

Website artiest
Allegria is:

Wilma en Marcel Smulders: zang, percussie, akoestisch gitaar, mondharmonica
Echtpaar Wilma en Marcel Smulders vormen al ruim 30 jaar hét gezicht van de populaire Tilburgse Country band Savannah (zie www.savannah.nl) Wilma als zangeres en toetseniste, Marcel als leadzanger en slaggitarist. Met deze band brachten zij tot nu toe 15 albums uit (Cd’s en Dvd's), toerden door heel Europa en deelden het podium met o.a. Freddy Fender, Ed Bruce, Buck Owens, The Bellamy Brothers, Marty Stuart, Wanda Jackson en Johnny Cash. De laatste jaren ligt hun werkgebied voornamelijk in de Nederlands theaters en schouwburgen met de uitvoering van de succesvolle productie “Back To The Country”. Naast Savannah nemen Wilma en Marcel ook steeds meer deel aan andere producties, optredens in het kleinere theater- en clubcircuit. Dat doen ze met veel plezier met o.a. viermans-formatie Allegria.

Simon van 't Hoff: zang, piano, mondharmonica
Simon van 't Hoff is afgestudeerd aan het conservatorium te Tilburg in zowel het lichte (2000) als het klassieke pianospel (2005). Als docent en begeleider is hij nog altijd aan deze opleiding verbonden,en heeft daarnaast een eigen lespraktijk. Simon wordt regelmatig gevraagd voor huiskamerconcerten en lezingen, maar hij treedt ook op met solisten, instrumentalisten, koren, cabaret en trio. Via Verrassend Tilburg (www.verrassendtilburgenmeer.nl) ontvangt Simon regelmatig groepen mensen thuis. Naast dat alles is Simon van 't Hoff kinetisch kunstenaar. In opdracht van particulieren en bedrijven bouwt hij speeldozen en knikkerbanen (marble runs). Vele voorbeelden hiervan zijn onder zijn naam te vinden op YouTube (https://www.youtube.com/user/simonvanthoff).

Martie van der Ploeg: zang, basgitaar, footstomp
Jongste van 4 muzikale broers waarvan de vader kerkorganist was en moeder zowel piano als gitaar speelde. Doordat mijn oudere broers eind jaren zestig in orkestjes bij instuifs en tienerclubs speelden leerde ik ook al snel de eerste akkoorden op gitaar. Toen een vriend me vroeg om basgitaar te gaan spelen bij een jongerenkoor was de start gemaakt voor een leven vol muziek. Daarna zo'n 10 jaar in een bruiloften- en partijenorkest en daarna in verschillende coverbands. Doordat de Oirschotse "Kolly Brothers" een basgitarist zochten voor hun begeleidingsband (Savannah dus) kwam ik met Marcel en Wilma Smulders in contact en dat klikte zo goed dat we nu nog steeds samen optreden. En nu is dus met Allegria samen met de fantastische (en gezellige) Simon van 't Hoff. Daarnaast speel ik al 22 jaar bijna wekelijks contrabas en zing ik in "Kuifje in Tibet", een akoestisch trio dat gezellige ameezing muziek maakt!

Bel ons

013 505 1237