Actieve en passieve recreatie voor groepen en het individu

Groepsactiviteiten

Museum Combi

U kunt workshops en activiteiten combineren met een museum bezoek. Er zijn diverse musea in de omgeving van De Flierefluiter. Wij kunnen dit voor uw gezelschap reserveren in combinatie met een activiteit bij de Flierefluiter.

Lees verder...

Diverse spellen

Ook voor diverse activiteiten uit de oude doos kun je bij ons terecht. Momenteel kunnen we de volgende activiteiten aanbieden: Oud Vlaamse spellen, Jeu de Boules en boogschieten. Leuke invulling van de dag op een ouderwetse manier, voor jong en oud.

Lees verder...

Fotocursus

Trek met de professionele fotograaf, Raldo Neven, de natuur in met je eigen smartphone, compact of spiegelreflexcamera in de aanslag om de mooiste foto's te maken. Hierbij leer je beter fotograferen op ieder niveau en leer je de natuur op een andere manier te bekijken.

Lees verder...

blog article

De Meidenkist

Om te beginnen is er een klein tentoonstellinkje met allerlei attributen uit het verleden, die na hartenlust vastgepakt mogen worden. Aansluitend een voordracht doorspekt met anekdotes en wetenswaardigheden over de meidenkist met spullen van toen. Wittutnog?

Lees verder...

Bloemkunst

Een bloemstuk maken onder deskundige begeleiding. Alle bloemen en materialen zijn hierbij inbegrepen en de cursist krijgt natuurlijk het zelf gemaakte stukje mee naar huis. Hier kan natuurlijk ook een thema aan gekoppeld worden.

Lees verder...

Natuurwandeling

Onder begeleiding van een gids wandelen in de natuur. Daarbij komen vele aspecten en wetenswaardigheden van zowel de landbouw, als van de natuurwaarden van het landschap ter sprake.

Lees verder...

Fietsverhuur

Bij De Flierefluiter kunt u uw fietstocht starten of een tussenstop maken wanneer u door landgoed Gorp en Roovert fietst, een schitterend fietsgebied. Daarbij kunnen wij ook de fiets- of tandemverhuur verzorgen.

Lees verder...

Feestelijke bijeenkomst

Bij ons kunt u uw familiere√ľnie of andere feestelijke bijeenkomst vieren met leuke activiteiten en een gezellige borrel. Bekijk op

Lees verder...

Bel ons

013 505 1237