Actieve en passieve recreatie voor groepen en het individu

Overnachten hilvarenbeek

Hebt u meerdaagse activiteiten voorzien in Hilvarenbeek? Dan wilt u wellicht overnachten in de buurt. Hieronder ziet u een aantal overnachtingsmogelijkheden.

Beek & Ko

Beek & Ko ligt direct tegenover De Flierefluiter. De accommodatie is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en/of mensen die van rust willen genieten, of de hectiek van alle dag even willen laten voor wat het is. Het perceel is niet omheind dus minder geschikt voor jonge kinderen. Om helemaal tot rust te komen kunt u gebruik maken van de sauna. Beide appartementen hebben een eigen entree.

Website

't Achterste Loo

Sinds 2000 heeft familie Ketelaars een boerderijcamping gerealiseerd naast hun melkveebedrijf. En hebben hun best gedaan om er een gezellige en gastvrije plek van te maken, wat in onze ogen prima is gelukt! De camping is gevestigd in een oude appelboomgaad op ongeveer 300m van de bossen van Gorp en Roovert en 800m van De Flierefluiter.

Website

Hotel Brabant

In Hilvarenbeek en op 1 kilometer van De Flierefluiter, bevindt zich Hotel Brabant. In het hotel vindt u Brabantse gastvrijheid voor een zacht prijsje. Het hotel beschikt over twee type kamers: Lowbudget en Standaard kamers. Alle kamers in het hotel zijn uitgerust met eenpersoonsbedden. Het hotel is geheel rookvrij.

Website

Geniet

Wij wensen u een fijn verblijf in Hilvarenbeek!

Bel ons

013 505 1237