Actieve en passieve recreatie voor groepen en het individu

Huisregels

Om een gemoedelijke sfeer te behouden binnen De Flierefluiter en daarbuiten, met respect voor onze buren en omgeving, hanteren we een aantal huisregels.

1

Uitbundig feest

Een feestelijke borrel behoort tot de mogelijkheden. Echter onze locatie is niet geschikt voor een luidruchtig feest tot diep in de nacht. De ligging van onze locatie leent zich daarvoor niet en we beschikken niet over de juiste vergunning om dat te doen. Wanneer u bij ons iets viert, dan staat u de volgende dag gewoon fris weer op! ;)

2

Muziek

Buiten hebben we geen muziek. Waarschijnlijk hebt u dat ook niet nodig. Uw gezelschap kletst gezellig met elkaar, de natuurgeluiden maken de perfecte sfeer compleet.

3

Parkeren

Onze parkeerplaats biedt plaats aan ± 40 auto's. Wanneer de parkeerplaats vol is, dan kunt u parkeren aan de Lange Akker. U parkeert de auto dan in de berm langs de straat, graag met voldoende ruimte voor het overige verkeer.

4

Boerderijterras

We hebben geen uitgebreide lunchkaart. U kunt daarom bij ons uw eigen boterhammen opeten. Als voorwaarde stellen wij wel dat u een consumptie afneemt en niet uw eigen drank drinkt.

5

Genieten

Tot slot: Geniet! Geniet! Geniet! Wij wensen u een fijn verblijf bij De Flierefluiter!

Bel ons

013 505 1237